Változás, fitnesz és jó szórakozás otthon

0
1854
Változás, fitnesz és jó szórakozás otthon

Gyorsnak vagy robbanékonynak lenni nem olyan dolog, amire az ember gondol, ha arra gondol, hogy jó formában van. De gondolja át újra a mindennapi élet, biztosan megtörténik, hogy ösztönösen megpróbál elkapni valamit a levegőben, amit éppen most veszített? Vagy gyorsan megakadályozza, hogy a gyermeke kirohanjon az utcára? Ha bármilyen sport, sebesség gyakran fontos; elkapni egy labdát közeledik feléd, vagy spurt 20 méter a futballpályán, vagy talán állni közben egy kerékpár spurt felé a célvonal. Ezután rövid idő alatt a test kell mozgósítani megfelelően erőforrásokat.

A sebesség meghatározása lehet”a funkcionális jellemzők összege, amelyek meghatározzák, hogy az egyén képes-e a mozgások a lehető legrövidebb idő alatt”. Ha a test nem birkózik meg ezzel, mindannyian tudjuk, mi történhet; ha egyszer elkapta, hogy elejtette pot, akkor hirtelen kap egy fájdalom a hátad (amikor megfordult), és a futballpályán nem volt ideje, hogy lendületet a test, mielőtt a labda volt elérhetetlen. Hogyan edzünk? Gyors mozdulatokkal a kiképzésünkben. Sok közös erő gyakorlat állítható le a súlyokat, hogy a mozgások gyors. Például, speciális erő gyakorlatok, amelyben a vonat sebesség lehet ugrás egy doboz, vagy fekvőtámasz kézzel taps. Gondolj bele, milyen gyorsan kell aktiválni az izmokat ezekben a mozgásokban!

Koordináció és egyensúly

Koordináció és egyensúlyErős, kitartó, mozgékony és gyors majdnem nem számít a mindennapi életben, ha nincs koordináció és egyensúly. “A hatalom semmit sem jelent ellenőrzés nélkül”, ahogy egy híres Kerékgyártó szlogenje mondja. A koordináció meghatározható “a testmozgások egymáshoz és a környezethez viszonyított összehangolásának képessége, valamint az eredeti egyensúly megőrzésének képessége, amikor a mozgás vagy a pozíció megváltozik”.

Hogyan képezzük ki a koordinációt és az egyensúlyt? Ismét, és ami az összes képzést illeti, azáltal, hogy testüket olyan mozgásoknak teszik ki, amelyek kihívást jelentenek a koordinációnak és az egyensúlynak. Lehet, hogy áll egy perc egyensúly egy mérleg fórumon, vagy hogy súlyzó nyomja meg állva egy Bosu labdát (fél Pilates labda). Ön is szert koordináció és egyensúly edzés több szabad súlyok, ahol több izmok kell csatlakoztatni, mint azok, hogy a vonat az első helyen, mint például a guggolás ingyenes súlyzó helyett a gép vagy a Smith gép.

Ez az egész egy kihívás lehet, kétség sem férhet hozzá. Hogyan lehet edzeni ezeket a fizikai alapvető tulajdonságokat, ha korlátozott ideig? Van rá mód, hogy átgondoljuk. Egyszerre több alaptulajdont is lehet edzeni. Ahogy a fentiekben leírtam, néhány erőgyakorlat gyorsan és robbanásszerűen végezhető, majd két alapvető jellemzőt gyakorolsz egyszerre. Néhány erő gyakorlatok lehet futtatni egy elemét egyensúly képzés, két alapelvet is.

Oké, én edzem ezt az egészet, de elég ahhoz, hogy formába hozzam magam?

Oké, én edzem ezt az egészet, de elég ahhoz, hogy formába hozzam magamNagyon jó úton jársz, de a testedzés nem visz el egészen az alakodig. Ahhoz ,hogy jól érezd magad, jobban kell vigyáznod magadra (mint azt valószínűleg tudod). Például, jól kell enned és rendesen aludnod. De inkább majd máskor!
Változtasd meg a kiképzésedet. Például, ha heti háromszor edzel, választhatod, hogy heti kétszer edzel, és a harmadikat edzed. Ha robbanásveszélyes gyakorlatokat ad hozzá az erő programjához, és megfelelően nyújt a kezelés után, négy alapvető tulajdonságunk van.

A végén, és talán egy kicsit túltanulmányozhatod a kiképzésedet, ami azt jelenti, hogy periódusokra osztod a kiképzésedet. A futó időszak lehet izomépítő erő képzés, az időszak fut egy sebesség / robbanékonyság, a harmadik fut egy állóképesség. (Az eredményszemlélet önmagában egy egész tudomány, és túl messzire menne ahhoz, hogy ebbe a cikkbe belemenjen.)
A legjobb dolog, hogy fut egy kombinációja az összes ilyen módon a képzés, különösen akkor, ha a cél a képzés, hogy jól érzi magát, majd formába. Ha segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba egy személyes ‘ k az edzőteremben!

Az előnyök gyakorlása otthon – ha utálod az edzőterem

Az előnyök gyakorlása otthon - ha utálod az edzőteremAz edzőterem nem minden esik az íze, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet formába. Otthoni képzés lehet legalább olyan jó! Egészségügyi élet listáz hét előnye képzés otthon. Az edzőterem nem minden esik az íze, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet edzeni. Talán a gondolatok sikertelen gyakorlatok PRA mackapars a tv shop, hogy miután néhány hét végén a raktárban vagy az ágy alatt, de az a tény, hogy lehet olyan hatékony, mint megy a tornaterem. Mindaddig, amíg a törzs, az izmok nem tudom, hogy otthon van-e averyday szobában, vagy egy helyi tele képzési gépek. Vannak még előnyei gyakorlása otthon.

Belépve a tornaterembe, hogy egy érzés a kontroll veszteség. Hol van az elliptikus? És az öltöző? Hol találjuk a súlyzókat? Amellett, hogy az ismeretlen környezet, van is egy csomó ember zsúfoltság körül a gépek. Szórjuk meg a forgatókönyvet a stressz miatt nem igazán tudom, hogyan működik az összes berendezés. Persze nem vagy egyedül az idegességeddel, és annyi jogod van ott lenni, mint bárki másnak, akinek van tagsága.

De a biztonságos sarokban az otthon, könnyebb lehet, hogy összpontosítson arra, amit valójában fog csinálni-gyakorlat. Nem kell, hogy húzza a fedélzeten bármilyen unwieldy Tornazsák egy zsúfolt buszon, vagy menjen valahova, ha van a tornaterem otthon. Hirtelen úgy érzem, “nincs időm!”a bocsánatkérés már nem érvényes. Amikor a képzési rutin adaptálódik, hogy kell végezni otthon, sokkal könnyebb, hogy ez még egy forgalmas menetrend.