Hogyan termeszthető eper!

0
2057
Hogyan termeszthető eper!

Minden, talán nem is olyan zenész, mint én, szóval elkezdtem magyarázni egy kicsit sokkal több részlet tekintetében néhány fontos dolgot. Nem is olyan könnyű, ha te nem voltál a múltban, de nem volt olyan udvar, valamint a folyamatosan van egy csomó kérdést. Akkor, természetesen, kivett egy kiadvány, de gyakran bonyolult annyira, mint elveszíteni azt, ami odlingslusten. Szóval, azt hittem, hogy magamnak a következő. Kezdjük az első post a jobb, a nő, az eper, az a fajta ültetés, hogy egy része a nyáron, különösen, eper, valamint a burgonya.

Én semmi esélyt jelezte, hogy indul egy “csatorna” a kultúra, rájöttem, hogy amikor elkezdtem növekvő, volt egy csomó vonatkozik. Magam, az a képesség, hogy feltegyük a kérdést, hogy anyám, még ez nem olyan, mint egy anya, aki nagyon képzett, szükséges, hogy képes legyen nézni valahol, bárhol, ezért ma úgy gondoltam, természetesen, ezért megemlítem, próbáltam megtalálni, abban az időben, csakúgy, mint amikor elkezdtem bővíteni, hogy a 20 éves.

Én érett a családtagok, hol az anya, mind az apa gondoskodott arról, hogy önellátóak voltunk. Az egyik dolog, hogy bővült, többek között az volt, eper, valamint a burgonya, valamint volt egy hatalmas föld. Közben a nyár, úgyhogy mi, a koncepció, az epret, vagy málnát egy könnyű esti étkezés, minden nap, valamint nem tudtuk megenni, valamint nagyon gondosan kiszámolva), az anyám volt, valamint volt egy epres bele a krémet, valamint a másik egy teljes évig, míg a következő időszakban a program. Most meg fogja kérdezni, hogy miért választottam ezt a 2 tartományok egyszerre. Igen, ez egy tökéletes magyarázat.

Még a kezdeti epret, amely e cikk alapján

Még a kezdeti epret, amely e cikk alapjánHa meg kívánja kezdeni a növekvő epret, így nem kell egy hatalmas ország, lehet kezdeni a kicsit. Tegye a helyére a földieper az a boldogság, valamint minden bizonnyal magában ismeri fel egyszerűen, hogy mennyire más az íze, mint a szamóca vásárol a szupermarketben. Kezdjük azzal, hogy palánták, még ha felismeri a személy, aki jelenleg az eper, így folyamatosan kérdezd meg őket, ha lehet jordgubbsrevor a nemzet.

Jordgubbsrevor ez a késő nyári szezonban is csökken, növekszik a jordgubbsplantorna, valamint formában vadi újak, ők pedig lehet igénybe annak érdekében, hogy növelje a jordgubbsland, vagy mikor kell beszerezni vadi újak. A növények létre, vagy vásárolni, amely minden bizonnyal létre új növények minden évben, anélkül, hogy bármit is tegyen. Ezért nem szükséges, hogy megszerezzék annyi növényt vihet haza, amennyit meg lehet kezdeni egy kis méretű.

Mielőtt a nő, szóval ásni kell, hogy menjen át a földet, valamint a takarmány rendszeres műtrágya szerint az utasításokat, hogy rajta. Végső soron meghatározza tökéletesen, valamint vont le, hogy a növények 20 centire egymástól, valamint 50 cm, a sorok közé. Lehet továbbá tartalmazza az epret, dubbelrader. Hova kerül a sor eper növények tartomány 20 centiméter, valamint 50 centiméter a sorok között, hogy egy séta a sorok közé, meg is választotta a szamóca.

Tippek a növekvő epret

Tippek a növekvő epretNagyon kevés dolog van, ami jobb, mint a magyar, a nap-érett eper a nyár!!! Valamint ezek nagy többsége a pillanatban; továbbá tartalmazza a joghurtot, a tejet, a saláta, az élvezet, a smoothie-mix, mint gyümölcslé, dzsem, valamint szintén egy szendvicset.

Ez nem gyakori, hogy felfedezzék az epret, hogy olyanok, mint az általunk nőni itt, Svédországban, valamint az is, feltételezem, hogy fogunk foglalkozni. Az íze hasonló bővül a saját, hogy ők érik megfelelően, ellentétben az újakat szerezni gyakran választott éretlen, de utána lehet, hogy nem a kiváló édesség.

A legjobb tulajdonsága az epret, hogy kényelmesen legyen felnőtt a házban, annak érdekében, hogy megvan a képessége, hogy vegye meg fogyasztanak magukat! Pedig nem nehéz bővíteni otthon. Mindazonáltal, bár az, hogy nem igényel Einstein agya, hogy növekszik a saját epret, így még meg kell érteniük, hogyan kell.

Szüksége van, hogy lógni, továbbá a kezdeményezés, így a termés nagy lesz, valamint akarsz lenni! Ha kíváncsi, hogy a hemmaodlingen az epret, valamint, hogy pontosan hogyan kell csinálni, szóval, csak te vagy még mindig társasági élet itt!

Az alább felsorolt vagyok mosting valószínűleg beszélni, minden kis dolog vonatkozó eper terjeszkedik, ahol nőnek, hogy a növény, amikor még lehet gyűjteni a jordgubbssorter ez is egy kicsit többet. Szóval nézzétek el nekem, mi addig belevetik magukat az eper (valójában, haha!).

Hol nő az epret?

Hol nő az epretAz, hogy kijelentette, lehet, hogy egy nő eper otthon, azonban hasonló a legtöbb más pontot, akkor biztosan nőni, olyan elégedett, a legjobb, ha megengedik nekik, hogy továbbra is ugyanazon a helyen, egy bizonyos értelemben. Egyszerűen eper nő legjobb, ha termesztenek, ahol meleg van, valamint a fényes, valamint azt, mint egyedül lenni, mint a többiek.

A szamóca nem kívánja megtartani, felhívni a gaz, ha a virág olyan egyértelmű a nagyon korai tavasz, illetve alkalmazni, szalma, a növények körül, lehetőleg (de nem szükséges, de ez teszi az epret nem található egyenesen a földet, amint fejlesztése, valamint a folyamatosan nedvesség), utána pedig lehet aratni az idő. Az epret kell a nap, a víz, valamint az is nagyon fontos, hogy ez alatt a színpadon, mint elkezdik termelni az eper!

Ez az oka, hogy az alkotó megnézni gazdálkodás, szóval, ha megbeszéljük forgatás, valamint lehet elég nehéz, valamint lehet, hogy kevésbé kell nőni. Amikor ez magában foglalja az adott eper, valamint a burgonya, a legjobb érvelés, minden egyéb alkalmas.

Ez a tényező az, hogy egy jordgubbsplanta ad a leghatékonyabb vissza 3 évvel azután, hogy a megtérülés csökken. Ez azt jelzi, hogy 3 év után, ez a legjobb alkalom, hogy mozog a szamóca, hogy a különböző területek szerinti gazdálkodáshoz használni, amelyben a helyzetet, ez az a föld, ahol használni, bontsa ki a krumplit. Hogy elkerüljék a betegség.