Hogyan öregszik a bőr, és hogyan kell ezt gondozni?

0
2143
Hogyan öregszik a bőr, és hogyan kell ezt gondozni

Ahogy öregszünk, a módosítások a bőr. A bőr istállókat kötet is, sűrűsége, finom vonalak, valamint a ráncok jönnek létre, a bőr rugalmasságát, a bőr átalakítani, amely hozhat pigment változások. A a bőr öregedését, persze, nem lehet elkerülni, ez egy teljesen természetes összetevő, az öregedés, még korlátozhatja az expozíció, a karakterek. Valamint az egészséges életmód, de az is, hogy válassz a megfelelő bőr kezelése elemet.

A bőr a legnagyobb szerv a test, folyamatosan szervizelése a nevében. Szabályozza a test hőmérsékletét, pajzs, a belső szervek, a nap a király nehéz készpénz, kémiai anyagok, vírusok, valamint a baktériumok, valamint a külső sérülések, de hasonlóképpen a nedslitning állandó változás. A bőr is egy rendkívül fejlett känselorgan, hogy érzem a kapcsolatot, a stressz, a meleg, a hideg, valamint a fájdalom.

A bőr áll, 3 rétegű, egy sor funkciót, amely különböző módon hatással vannak az öregedés: a Överhud, läderhud, valamint csökkent. Ez az alap-réteg a bőr, a változások lesz észrevehető.

Mi zajlik a szervezetben? Okait, valamint a rehabilitációs tevékenység (Belső okok miatt)

Mi zajlik a szervezetben Okait, valamint a rehabilitációs tevékenység (Belső okok miatt)Mivel a bőr korosztály általában együtt az usa-val, amely egy folyamat, amely úgy kezdődik a nap, amikor megszületünk. A bőr változások fokozatosan, valamint, hogy az egyén, de végül a 25 vagy harminc éves kor kezdődik, hogy általában legyen képes felismerni a kis finom vonalak a.( k). mimikrynkor, valamint végül, hogy még a ráncok, módosítására, az arc, kevesebb, rugalmasságát.

A kiváltó okok, a bőr öregedési folyamat elsősorban osztva egyenesen két kategória: Belső, valamint külső. A legtöbb belső szempontok, például az életkort, valamint örökletes smink, nem tehetünk többet, mint hogy minimálisra csökkentsék a hatását. Azonban a külső elemek, valamint az eredménye, életmód, tudjuk, hogy ez a funkció.

Az a 20 év, kezdődik a bőr anyagcsere, csökken, valamint a vegyületek, melyek a bőr rugalmasságát, például az egészséges fehérje, a kollagén, jön létre, nem ugyanazon az áron, mint a múltban. Továbbá, a kötőszöveti sejtek sérült, valamint a fettproduktionen a felszínen a bőr csökkent.

Van, hogy csak néhányat említsünk pontok alapján ez a ráncok történik, másrészt, hogy a vékonyabb, szárazabb bőrt:

 • A gének a
  Az öröklődés játszik egy hatalmas funkció pontosan, hogy a bőr korosztály számára. Etnikai, faji, valamint a bőr típusát, hogy a t.volt. az érték, milyen gyorsan a mutatók az öregedés jelenik meg. Egy könnyű, finom, vagy száraz a bőr, ez egyszerűbb beszerezni gyűrődések korábban az életben, míg egy sötétebb vagy olajos bőr, mint alapvető szabály, hogy a ráncok később.
 • A kifogásolható vérellátás az
  A vér, a bőr, hogy eltűnjenek az évek során, ami arra utal, hogy az átruházás a tápanyagok, oxigén a bőr felső rétege a csökkentésére, valamint a rosighet, amely jellemző a fiatalabb kinézetű bőr elhalványul. A vérkeringést, a vér, akkor a támogatás növeli a nyerési esélyeit t.volt. a normális testmozgás, a szauna, valamint a teljesen száraz tisztítás vagy hámlás.

A külső okok a

A külső okok aTöbbnyire mind a külső tényező, ami hozzájárul a bőr öregedését lehet összefoglalni egy költség-szabad gyökök, továbbá az úgynevezett oxidánsok. A szabad gyökök, növeli a.volt. a stressz, a nem megfelelő pihenés, a dohányzás, a túl sok napfény is extrém feladat, túl sok a levegőszennyezés, a levegő szennyezettsége, vagy rossz étrend, amely egy sok a negatív zsír, liszt, cukor. Továbbá, a magas alkohol fogyasztása hozzájárul egy lökést az a szint teljesen szabad gyökök.

A szabad gyökök egy bizonytalan atom vagy molekula, hogy boldog, hogy hozzon létre új kémiai anyagok, melyek károsítják a sejtek a szervezetben, ha jelen vannak túl magas szinten kapcsolatban használja az anti-oxidánsok. Mérleg előnyösebb, mint egy eredmény, hogy a sejtek a test kell működtetni a legjobb.

Tudjon meg többet arról, ingyenes gyökök is, anti-oxidánsok, a “Növeli a szervezet immunrendszerét.” :

 • A nap
  Amikor ki vagyunk téve a napfény-expozíció a bőr számos fajta károkért az UV sugárzás. Milyen hát a bőrt védeni tudja magát minden bizonnyal különböznek egymástól, mint a különböző bőrtípusra képes kezelni különböző mennyiségű napfény. Számos változók jöhet számításba, de a szabály az, hogy a világosabb a bőre, az extra tudatában kellene a napfényben. Amint telt el a korlátozást, amit a bőr tudja kezelni, lehet, hogy létre maradandó károkat a bőrön, valamint felgyorsítja az öregedés jelei.

Annak érdekében, hogy a bőr jól hidratált, a múlt, az egész, valamint, miután a napozás, hogy kiszáradna, valamint azt is, hogy megvédje a saját ruházat, valamint a sun biztonsági termékek. Ha egy napi alapon, hogy megvédjük a bőrt ellen káros UV-sugarak a megfelelő naptej, hogy véd a korai az öregedés eljárás elkerülése érdekében a ráncokat, valamint a térfogat csökkenése, a bőr. Ne feledje, hogy a napszemüveget, hogy védje az érzékeny bőr a szem körül helyet. Tudjon meg többet kapcsolatban a napfény hatása a “mennyire biztonságos a saját a nap.

 • A levegőszennyezés
  Hogy lehetővé teszi a bőrt, hogy folyamatosan kitéve a toxinok hozzájárul a dob bőr-káros teljesen szabad gyökök. Kiváló bőrápoló rutin, amely magában foglalja a tisztító, az arc minden egyes nap, minden bizonnyal segít, hogy korlátozzák a káros hatást a megjelenését a bőr.

Felismerni a bőr öregedését

Felismerni a bőr öregedésétA 25 éves biztosan kezdődik az első jelzések régi megjelenik a bőr felülete. Kezdetben, a látható megjelenés nagy vonalak, ráncok, veszteség a mennyiség is rugalmasságát, a bőr lesz igazán éreztem, hogy fokozatosan, ahogy megy az idő.

A bőr korosztály számára válogatott okok miatt. Számos kiváltó oka a bőr öregedési teljesen természetes, valamint nem lehet az átalakult. Van azonban számos olyan eleme, hogy a bőr öregszik idő előtt, valamint a velük együtt meg tudjuk oldani. Holisztikus módszer, így az élet, valamint a skin care segíthet csökkenteni az észrevehető mutatók az öregedés, a bőr, abba a bőr korai öregedését.

Megértésével, hogy belső, valamint külső befolyásoló tényezők a bőr szerkezetét funkció, tudjuk után, hogy tájékozott döntést illetően a kezelés, ellátás, támogatás.

A bőr öregedés, mint az eredmény egy mix a változók, mind a belső, valamint a külső. Ha megértjük, hogy ezek a tényezők, tudjuk kezelni a bőrt, miközben az öregedés is alacsonyabb a észrevehető jelek régi, a bőr, valamint megakadályozzák a bőr idő előtti öregedését.