Ennek a diétanak a segítségével három napon belül méregteleníti a testét

0
2027
Ennek a diétanak a segítségével három napon belül méregteleníti a testét

Nem tartják be a diétát hosszabb, mint a 3 nap; ez egy korlátozó programot, ami méregteleníti a szervezetet, Hiánya az idő az egyik legfontosabb oka annak, hogy az egyének nem eszik jól. Esetleg te fogyasztása túlzott gyorskaja? Szükséges, tisztítsa meg a testület időről időre, mint például a 3-dagarsplanen.

A menetrend nem teszik lehetővé, hogy koncentrálni, ahogy az életben, hogy szeretné, valamint azt hinni, hogy az egyik egészségi lehet, hogy nem tartozik a mindennapi életben. Az eredmények azonban nem lehet fáradtság, valamint a betegség.

A szervezetnek szüksége van a tápanyagok, valamint az egészséges élelmiszerek, még újra rendezni, az alapján a készítmény. A szervezet folyamatosan tájékoztatni téged, hallgass rá! Itt az ideje, hogy a méregtelenítés, a szervezet, valamint a támogatás a szervezet hatékonyabban.

A diéta tervet, hogy méregtelenítő a test

A diéta tervet, hogy méregtelenítő a testAz egyének keresnek mirakeldieter az interneten, mégis, a siker aránya valamit, ami lehet, hogy odaadással, illetve meghatározása. 3 napig ez a neve, hogy visszaállítja a szervezet, illetve kap vissza a pályára, még az után, hogy van, hogy továbbra is fenntartani egy kiegyensúlyozott, valamint az egészséges, kiegyensúlyozott étrend.

Annak érdekében, hogy megtisztítsák a testet van, hogy megszüntesse a veszélyes szennyező anyagok, amelyek hatással van a bőrre, valamint romlik a test. A titok az, hogy megváltozott a belül ki.

A méregtelenítés diéta az első lépés. Csak 3 nap, azonban, hogy ez miért olyan korlátozó. Ez magában foglalja a fogyaszt zöldséget, gyümölcsöt, valamint egy levest, vagy sör mellett alkoholt fogyasztani a teát segít, återfuktningsprocessen egészséges fehérjék, valamint a szénhidrát.

Ön tudja, hogy fogyasztanak, snack között ételeket. Nutritionisten Andrea Miranda, rendező, a nemzeti szervezet az esztétikai fellebbezések, valamint a funkciója a táplálék (SAENI)– kijelentette, hogy két vagy akár több adagot egy nap elegendő. Lehet alacsony zsírtartalmú joghurt, fény zselé, szőlőt, diót.

A víz, annak érdekében, hogy megőrizze a folyadék-egyensúly

A víz, annak érdekében, hogy megőrizze a folyadék-egyensúlyDr. Miranda egyértelművé teszi, hogy a víz nagyon fontos, ha azt akarod, hogy megtisztítsák a testet. Ő azt sugallja, hogy az elfogyasztott 2-3 liter víz a napi szinten annak érdekében, hogy a folyadék egy jó szinten. Víz tisztítja a testet is segíti, hogy távolítsa el a szervezet, mint például a vesék, ami nagyon fontos, hogy eltávolítja a mérgező anyagokat a szervezetből.

Ez egy 3-dagarsplanen azt tanácsoljuk, hogy először egy folyadék-alapú cég, annak érdekében, hogy felgyorsítsa a folyamatot. Minden bizonnyal ápolják, amikor a termelés az új sejtek, valamint lehetővé teszi a szervezet jobban működik.

Annak érdekében, hogy egyértelmű a test három napon belül, meg kell, hogy bizonyos, hogy adja meg a szükséges tápanyagokat, ásványi anyagokat. Annak ellenére, hogy dietens rövid, még mindig meg kell enni egy kiegyensúlyozott, ez idő alatt körül. Nem éri meg a fenyegetés, hogy a wellness.

Itt van néhány javaslatom:

 • Igyál 2-3 liter vizet egy nap.
 • Ne hagyja figyelmen kívül a szénhidrátok, győződjön meg arról, hogy megakadályozzák a lisztet, valamint a finomított cukor.
 • A szénhidrátok, egyél gyümölcsöt, zöldséget, valamint a gyökérzöldségeket.
 • Ugyancsak támogatja a szervezet immunrendszerét.
 • Gyümölcsök kiváló forrásai a cukor, illetve adja a legtöbb tápanyagot a takarmány. Válassza ki a vízhajtó olyan az íze, mint az ananász.
 • Nem, nem emlékszem, mogyoró egy snack.
 • Semmi szénhidrát, fogy az esti órákban.
 • A fehérjék, meg kell, hogy vegye a friss húsok, halak készítésére. Felkészíteni őket, anélkül, hogy az eszközök, illetve fogyaszthatják kis adagokban.
 • Csökkenti a só bevitelt, hogy megakadályozza a víz-visszatartás, illetve azt is, hogy támogassák a diurézis.

Kostguide

KostguideItt van egy pár példát, hogy mit lehet fogyasztani során a avgiftningsdieten.

Reggeli

 • Kezdjük azzal, hogy a tea. Ajánlat egy fullkornsvetetoast, valamint közé tartozik az alacsony zsírtartalmú sajtot. Egy ital a citrus gyümölcslé, (citrom, vagy narancs).
 • További választás: egy marék dió (mogyoró, mandula, dió, vagy mogyoró).

Fogyaszt alkoholt, kávét, lehet, hogy a csodálatos támogatásra ez a három nap. Ezt a csatát a víz-visszatartás, valamint javítja a tisztító eljárás. A főzet juttatások a szervezet, valamint a fogyasztható egész évben, a nyári szezonban, vagy a téli szezonban.

Válassza ki a környezetbarát teát, mert ez áll a számos olyan anti-oxidánsok. Gondolj hasonlóképpen a fehér teák, ami jó, ha harc a szorongás és/ vagy a stressz. Tartalmaz aminosavakat, valamint rendkívül azt javasolta, hogy az emberek a magas vérnyomás. Vegye figyelembe, hogy a méregtelenítés diéta nem egy büntetés. Ez lesz az a három pár napig számos korlátok, azonban a lényeg az, hogy fokozza a fizikai, mind a mentális egészségre.

Mi motiválja önt, hogy egy nagyszerű választás azok számára, három nap. A látogató eredményt, ha betartja az egészséges, valamint kiegyensúlyozott kostplan, valamint gyakorlása gyakran.